Estetisk Tandvård

Medical Tourism i Turkiet

Estetisk Tandvård

Tand fasader och kronor

Ett snyggt leende visar din personlighet inför omgivningen. Friska vackra tänder påverkar din hälsa, självförtroende och dina personliga relationer med andra människor. En väl utförd estetisk tandvård kan förändra mycket i ditt sociala liv.

Estetiska tandvårdsbehandlingar är ett handarbete. Ju längre erfarenhet man har som tandläkare och flera patienter desto duktigare blir han på sitt arbete. I de länder man gör flesta estetiska behandlingar är specialisterna kunniga inom estetiska begreppet. Turkiet är en av de mest populära destinationer för tandvårdsbehandlingar i Europa .

Även om Veener faller i kategorin kosmetisk tandvård skryter de också skyddande egenskaper och kan eliminera behovet av mer omfattande behandlingar. Andra fördelar är hållbarhet, förbättrat leendeutseende, och behovet av att ta bort lite tandstrukturen jämfört med kronor. (Det finns även varianter som inte kräver någon förberedelse av de underliggande tänderna.)

Lamineer veener och porslin veneer

Till skillnad från konventionella protesapplikationer räcker endast små skrapor från tandens främre yta utan att hela tanden reduceras. Under applicering 0,3-0,7 mm. tandvävnad avlägsnas och mäts. Det beredda porslinsskiktet vidhäftas på tanden. Det är den mest konservativa protesapplikationen på grund av mycket lite materialförlust  från tänderna.

Vad är porslinsfasad?

Den latinska betydelsen av veneer är blad. Tändernas framsidor är skrapas 0,3-0,7 mm och venner limmas på. På detta sätt minimeras förlust av intakt tandmaterial.

När ska man applicera tandfasad?

Porslin veneer kan användas vid missfärgning av tänder som inte resulterar i blekning. I fall man har dåliga vanor som att bita pennor, kommer fasaden att skadas, och om sådana vanor finns eller om det finns en avancerad tandkötts problem rekommenderas det inte att applicera tand fasad utan att lösa de befintliga problemen först. Om man gnisslar mycket rekommenderas att använda tandskena på natten.

Skillnaden mellan porslin veneer och Lumineer veneer ?

Lumineer veneer är tunnare än normal porslin veneer.Om man har stora missfärgningar ska man använda porslin veneer för att missfärgningar inte ska ses genom

Hur många sessioner används för behandling av tandfasad?

Det avslutas vanligtvis i 2-3 sessioner. Detta tar ungefär 1 vecka.

kosmetisk konturering (Bonding)

Limning (självhäftande system); Det är en process som görs för att eliminera de små problemen i tänderna som inte skadar tänderna. Denna process är en av de vanligaste och lättanvända och billiga applikationerna. Dessutom kan proceduren utföras på mycket kort tid med minimal tandförlust.

Tand fasad eller krona

Om dina tänder är så pass ojämna som behöver slippas ner för att jämnas rak får du välja kronor eftersom med Veener kan man korrigera ojämna tänder till en vis grad. Veener förbättrar en estetik och / eller skyddar tandytan från skador. Tandfasader är å andra sidan ett tunt skikt som endast täcker tandens yta och används i allmänhet för estetiska ändamål. En krona beskrivs som “en restaurering som täcker alla koronal tandytor (Mesial, Distal, Facial, Lingual och Occlusal

Zirkoniom tänder

Zirkonium används som ett underlagsmaterial under porslinskronor för att ge porslinens hållbarhet. Det faktum att metallstödda kronor inte överför ljus och ibland en mörk skugga nära tandkött har den tagit upp på agendan i estetiska tandvårdstillämpningar. Zirkoniumkronor framställs av datorteknologi (CAD-CAM) utan att vidröra dem.

Var används zirkoniumtänder?

Hos personer med metall stödda broar, i tidigare skurna tänder, vid behandling och korrigering av trasiga tänder, vid åter montering av separerade tänder, vid behandling av gamla fyllningar med missfärgad och deformerad struktur, vid behandling av förvirrade och oregelbundna tänder den är använd.

Vilka är fördelarna med zirkoniumtänder?

De blåmärken som observerats vid tandköttssjukdomar eller recessioner i tandköttet ses inte i zirkonium. Det orsakar inte en allergisk reaktion och är vävnadsvänlig. De förhindrar uppfattning av värme och kyla i tänderna med deras värmeisolerande egenskaper. Hygienisk och retention av mikroorganismer är minimal. Det är i full harmoni med kropps- och munvävnader. Ljus överföring gör den lik naturliga tänder.

Vilka är nackdelarna med zirkoniumtänder?

Hög kostnad jämfört med metallkonstruktioner. Det kan vara farligt att använda på broar med 3-4 tänder saknas sida vid sida. Anledningen är att den är lika bra mot brott som zirkoniummetaller; men inte så flexibel.

Vad är Zirkoniumtand?

Det används vid konstruktion av porslinsproteser. Eftersom det är vitt, ger det många fördelar.

Varför välja zirkoniumtänder?

Zirkonium är perfekt kompatibelt med dina egna tänder. Tack vare dess ljusöverföringsfunktion uppnås naturliga tändernas utseende. Den överför ljus precis som din egen tand emalje och erbjuder en naturlig look till skillnad från andra beläggningar.

Hur passar zirkoniumtänder med mitt eget tandkött?

Zirkoniumtänder, som är mycket kompatibla med tandkött, orsakar inte det lila färgutseendet som skapas av metallinnehållande proteser. Gingival lågkonjunktur ses inte i zirkoniumtänder. Det kan användas säkert för personer med metallallergi.

Hur ska skötseln av zirkoniumbeläggningarna ändras?

Normalt dagligt underhåll kan tillämpas. Färgförändring sker inte. Liksom med riktiga tänder, bör du kontrollera din läkare var sjätte månad.

Hur lång är livslängden för zirkoniumbeläggningar?

Zirkoniumtänder förändrar inte sin form över tid och tål många år. Du kan bara ha en restaurering om din munstruktur förändras.

Hur applicerar du zirkonium?

Ett litet snitt görs från toppen av dina tänder och ditt tandkött förväntas läka. Nödvändiga mätningar av munnen görs med speciella mätapparater. Nya zirkoniumtänder förbereds på det relaterade laboratoriet och fästs på dina egna tänder i enlighet med din mun och tänder.

Hur mycket kommer man att slippa tänderna ?

Tandvävnads förlust mer än cirka 2 mm.

Kommer det att vara smärta under proceduren?

På grund av  att man använder lokalbedövning smärta och stickningar är mycket låga.

Hur lång är behandlingsperioden?

Om det inte finns några problem med tandköttet överstiger vanligtvis inte alla procedurer en vecka.

Vem kan vara en bra kandidat för fasad behandlingar ?

Eftersom det är viktigt att munstrukturen är ordentligt fullbordade  är det lämpligare att göra det efter 18-20 års ålder.

Vad är hållbarheten jämfört med porslin och metall?

Zirkonium är ett fast ämne och kan användas i flera år med en professionell applikation. Det är mindre sprött än porslin och något mer känsligt än metall.

INVISALIGN – Genomskinligt tandställning

Clear-Aligner, utvecklad under senare år, invisalign och orthoclear teknik, tack vare de osynliga transparenta skenan kan tänderna korrigeras utan användning av tandställning. den perfekta positionen.

Det ger fler fördelar jämfört med tandställningar eftersom det kan tas bort medan du äter, lätt kan rengöras och inte märks i munnen. Om du är redo för ett leende som kommer att förändra ditt utseende är svaret Invisalign. Även om det finns så många alternativ runt, är ingen behandling lika användbar som Invisalign.

Invisalign är det bästa sättet att ändra ditt leende utan att störa ditt dagliga liv.

Den hjälper att med tiden få raka tänder ,ta bort avståndet mellan tänderna för att senare använda tex tandfasader eller kronor.

Fråga oss om processen och behandlings schema för använda skenor.

Digital datoriserad leende design (DSD)

Hollywood Smile

Detaljer om den digitala leende designen som gör att patienten kan uppnå det leende han föreställde sig …

Digital smile design är ett program som gör att du kan förverkliga ett estetiskt och funktionellt leende. Exakta mätningar kan uppnås och projicerade smiley- och munfoton av patienter. För djupanalys används verktyg som patientens guld kvotindex för smile line. Denna programvara visar patienten hur man ler efter restaurering genom en autentisk simulering.

I DSD-programmet (Digital Smile Design) bidrar patienter med sin egen behandling genom att överföra sina önskningar och förväntningar till sin läkare. Genom att kombinera återställande tekniska krav och känslomässiga behov hos patienter är det oundvikligt att uppnå fantastiska resultat. I den digitala processen används patienters ansikts- och tandförhållande analys och högkvalitativa digitala foton och videor. Några alternativa studier utförs och modellering görs på fotografierna av personen som om tänder gjordes. Patienten och läkaren bestämmer tillsammans vilken modell och vilken färg att titta på. På detta sätt möts inga överraskningsresultat.

Hollywood Smile

Med Hollywood-smile designar vi friska och perfekta leenden genom att matcha tandkött, tänder och läppar. I vårt dagliga liv är det ansiktet, munnen och leendet som lockar människors uppmärksamhet. Det är möjligt att uppnå ett friskt och vitt leende med den estetiska Hollywood Smile som ägs av Hollywood-stjärnor. För ett vackert leende är det inte tillräckligt att bara ha vita tänder. Förutom vithet är andelen tänder och tandköttens friska utseende också viktigt. Hollywood Smile tandkött, tänder, läppharmoni tillhandahålls. Hollywood-smile design syftar till att korrigera en persons befintliga tandstruktur med porslinfasad, ge tandkött estetik och eliminera missförhållandet mellan tandkött och tänder för att uppnå ett friskt och vitt leende. Medicin och konst kombineras i denna leende design. Först och främst bestäms ansiktsformen och vilken form av tänder du borde ha bestämt. Hur du ska ha ett leende beror på många faktorer som kön, ålder, ansiktsdrag, läppar.

Inlays & Onlays / Tandinlägg

Inlays & Onlays: Om du har trasig, flisad tand eller en hålighet i din tand, kan vi återställa dina tänder effektivt och estetiskt med Inlays & Onlays. Restaureringen med Inlays & Onlays gjord av 100% rent porslin och sådan restaurering är designad och uppmätt för att passa perfekt i ditt mellanrum / hålrum.

Dental ansiktslyftning / tandköttet kontur

Dental ansiktslyftning: Tillsammans med åldrandet kan tandköttet minska, våra tänder slitna, våra leende linjer börjar se trötta ut. Om du vill återfå ditt ungdomliga utseende har vi en lösning för dig.

Tandkött konturering: Även om du har snygga tänder, om dina tandkött inte ser bra ut, med andra ord dina tandkött låga eller ojämna linjer, ser ditt leende inte så perfekt ut. Därför, för att återhämta denna gummy leendeeffekt, erbjuder vi dig Gum Contouring som gör dina leende linjer symmetriska och balanserade och ger dig mycket vackrare utseende.

KOSMETISKA TANDPROTESER

Kosmetiska tandproteser används för att återställa utseendet på tänder som saknas i fall där tänder redan saknas eller behöver extraktion.

ELLER Du kan välja antingen monterade tandproteser för implantat (Alla på 4) eller traditionella avtagbara kosmetiska tandproteser med valet av komplett sortiment av färger, naturvit eller Hollywood Smile vit. Våra kosmetiska tandproteser ger dig samma grad av estetik, komfort och praktik som alla andra tandprotesalternativ tack vare framstegen och innovationen inom kosmetisk teknik.

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...