HÅRTRANSPLANTATION

Medical Tourism i Turkiet

Hårtransplantation i Turkiet idag med 11 328 operationer står på tredje platsen i världens och första i Europa.

Hårtransplantationer har utvecklats snabbt under de senaste 10 åren. Det är en behandling med snabb läketid och ger inga synliga ärr.

Håravfall och hårtransplantation är naturligtvis inte bara en manlig fråga. Många kvinnor kan uppleva håravfall eller få område med sparsamma hårtäthet. Håravfall kan bero på ärftlighet, åldrande, traumatiska skador eller olika sjukdomstillstånd. Oavsett orsaken kan hårtransplantation tillämpas med framgång på alla människor om det finns tillräckligt med hårfollikel tillgängligt. Det kan appliceras inte bara på hårbotten utan också på alla områden som ögonbryn, ögonfransar, skägg, intima områden, hårlinje efter ansiktskirurgi och synliga ärr, andra ärr och brännskador.

Om du går i tankar på att göra hårtransplantation får du undersöka klinik och referenserna för att inte behöva göra flera operationer längre fram och ifall det skulle bli några problem kring din operation är det nödvändigt att ha bra kontakt med kliniken. I dag lockas man med billiga priser och erbjudande av kliniker som egentligen har inga medicinska lämpligheter för att göra behandlingen. Det har vuxit kliniker på marknaden även i Sverige som gör behandlingen med hjälp av hårtekniker med korta utbildningar och behandlingen sker på o passande miljöer utan tillsyn av ansvarig läkare. Behandlingen är trots allt en medicinsk behandling och en operation som kräver medicinska kunskaper och godkännande från myndigheter. Man gör inte operationen under narkos men lokal bedövningen ska tas på allvar ändå.

Hårtransplantation i sjukhusmiljö minimerar riskerna för hårtransplantation. Det är mycket viktigt att få de bästa resultaten i hårtransplantation av erfarna plastikkirurger. Det faktum att hårtransplantation utförs av ett team bestående av mer än en plastikkirurg ökar behandlingens framgång.

Hårtransplantation

Hårtransplantation är överföring av hårsäckar som tas från baksidan av huvudet till det område där håret kastas. Hårförlust, kallat manligt mönster, är den vanligaste formen av intensiv håravfall hos både män och kvinnor. Hos genetiskt känsliga individer kan hårsäckar bli överkänsliga för det manliga hormonet. Detta kan orsaka håravfall och permanent skalighet först. Den del av håret ovanför nacken och mellan öronen definieras som permanent hår, dessa hårsäckar har ingen känslighet för det manliga hormonet och överlever hela livet. Därför, oavsett vilken metod som används, har all hårtransplantation eliminerat problemet med håravfall genom att använda hårsäckarna mellan toppen av nacken och mellan de två öronen och förutsatt att personen har permanent hår.

DHI-hårtransplantation

Det viktigaste inslaget i hårtransplantation av DHI ( Direct Hair Implant) är att inte kräver några stygn, ärr och skär. Syftet med denna teknik är att säkerställa att transplantaten blir starkare genom att minimera perioden under vilken de transplantationer som hämtas från baksidan av huvudet för områden transplantation är avsedda.

För de transplantationer som tas från donatorområdet för transplantation öppnas inget hål i mottagarområdena och transplantaten transplanteras direkt med de speciella nålarna.

Det faktum att inget hål öppnas i mottagarområdet multiplicerar antalet transplantat som ska transplanteras och möjliggör mer intensiv transplantation. Denna teknik är mer besvärlig och tar ängre tid än den konventionella FUE-tekniken, men gör också återhämtningsperioden snabbare tack vare saknaden av sår.

Fördelar med hårtransplantation med DHI teknologi

Den största fördelen med denna teknik är dess densitet. Det är två gånger mer av remsan som tas med 40-60 transplantat i en centimeter kvadrat. Denna täthet ger bra resultat på det skalliga området.

Denna teknik ger hårtransplantation med olika vinklar som är kompatibla med de naturliga hårtillväxt vinklarna, ger mer naturliga resultat, särskilt när det appliceras på känsliga områden som hårlinje.

Med små nålar som används i DHI-teknik, minskar ärr risken till ett minimum.

DHI är en mycket känslig teknik som laget i hårtransplantationskliniken måste vara professionell och erfaren.

Hårtransplantation med DHI-teknik ger de bästa hårdesignresultaten. DHI teknik är närmast den naturliga hårtillväxten , har minsta risk för ärr, har mer hårdensitet och har mindre läkningsprocess.

Hårtransplantation är en allvarlig operation som inte kan vändas och svårt att utföra revisionsoperationen. Du måste göra din forskning och göra rätt val. Du kan välja din hårtransplantationsklinik och hårtransplantationsspecialist genom att få detaljerad information om hårdesign och se exemplen.

FUE Hårtransplantation

FUE hårtransplantation är en vanlig estetisk kirurgi för permanent lösning av skallighet. Det är en operation som nästan alla estetiska kirurger gör. Men framgångsgraden är inte hög överallt. Tyvärr följer inte de flesta hårtransplantationsklinikerna och hårtransplantationsspecialisten de tekniska förbättringarna.

FUE-metoden är transplantation av starka hårsäckar tillsatta från givarområdet till kalaområdet. I FUE-metoden är det möjligt att få hårsäckar från varje kroppsdel. Proceduren utförs under lokalbedövning. DHI, (Direct Hair Transplantation). Omedelbart transplantera hårsäckar tagna med Pen Technique minimerar håravfallet och förbättrar hårets kvalitet. Hårtransplantation, som kräver två separata processer samtidigt, kan utföras på en gång. Personen som har hårtransplantation med pennteknik återgår till vardagen på kort tid. Precis som med FUE-tekniken utförs Pen-tekniken under lokalbedövning. I båda metoderna påverkar utövarens erfarenhet hårtransplantationens framgång.

Ögonbrynstransplantation

Ögonbrynstransplantation sker i lokalbedövning under en period av cirka 3-4 timmar. Hårsäckar som tas från nacken används vid ögonbrynstransplantation. Under transplantation bör rötter transplanteras i en viss vinkel från en vinkel. I hårsäckar är denna vinkel 45 grader. Vid ögonbrynstransplantation bör rötter dock tas bort från huden i en vinkel på 10-15 grader i genomsnitt, så proceduren bör utföras av experter. I så området kan skorpor upp till nålhuvudet uppstå under en vecka, men dessa skorpor faller snart ut. Det når sitt slutliga tillstånd inom 7-8 månader. Efter ett år kommer ögonbrynen från transplantationsplatserna och deras tillväxthastighet minskar till normalt.

Skägg och mustaschodling

Hos män utförs skägg och mustaschodling under lokalbedövning precis som andra metoder . Eftersom det görs med FUE-metoden finns det ingen biverkning. Med dessa applikationer som inte har några biverkningar odlas skägg och mustasch och hårsäckar planteras på hudområdena utan skägg och mustasch. Det är att föredra av dem som har trubbat ett visst område i skägget på grund av ärr och brännmärken, eller de vars skägg är asymmetriska. Hårsäckar som ska transplanteras istället för mustasch och skägg tas från baksidan av nacken som vid skallighet. Mycket goda resultat uppnås också i mustasch- och skäggplantering genom att transplantera hårsäckarna från egen vävnad till mustasch- och skäggområdet.

 

Det finns flera hårtransplantations metoder för olika område .Fråga oss gärna om ni önskar få information om metoder ni undrar över.

Hårtransplantation med PRP STÖD

De är material som extraheras från blod för att förnya, reparera och stärka hårbotten. Efter att ha tagit 10-20 ml blod från patienten separeras röda blodkroppar från blod genom speciella centrifuger och mikrofiltreringsmetoder, vilket ger rika plasmamaterial som trombocyter (blodplättar) och vita blodkroppar. Trombocyter aktiveras och frigör vävnadsregenererande element så fort de reagerar med en skadad vävnad. Därför bidrar rika material både till att förhindra håravfall och förkorta återhämtningsperioden efter hårtransplantation.

Hur tillämpas hår PRP ?

Din läkare skickar blodet från dig genom nödvändiga steg och injicerar PRP som erhållits till hårsäckarna med mycket fina nålar. Hela proceduren är klar inom nästan 30 minuter. Vävnaden börjar utvecklas, skadade hårfolliklar regenereras och nytt och starkt hår växer ut ur dessa folliklar i det applicerade (mottagande) området. Det är en applikation som ger ganska tillfredsställande resultat för både män och kvinnor. Det rekommenderas att applicera efter hårtransplantationen för att få de bästa resultaten från det transplanterade håret.

Vad är fördelarna med PRP?

Eftersom produkten erhålls från patientens eget blod är det inte möjligt för kroppen att avvisa materialet, en sjukdom som ska överföras eller några problem som allergi uppstår. Tack vare produktens innehåll återvinns skador som orsakas av nålen under applikationen på kort tid. Nytt kollagen produceras och nya vener säkerställs att utvecklas. Ny vävnad börjar växa tack vare tillväxtämnena. Även hormoner som vitaminer har många olika näringsfaktorer och appliceras mycket enkelt.

Stamcell behandling

Hårtransplantation med stamcellteknik förebyggande åtgärd innan ditt håravfall börjar bli synlig.

Hårtransplantation med stamcellteknik är en NY metod där man använder celler i kroppens egen vävnad för att uppnå ett fylligare, tätare utseende genom stamcellstransplantation På det sättet  stimulerar man  naturlig hårväxt med minimala biverkningar.

Våra kirurger erbjuder en smärtfri och naturlig lösning för att stimulera hårväxten, återställa ditt ungdomliga och attraktiva utseende med en revolutionerande teknik inom hårtransplantationsindustrin (stamcellstransplantation).

Vad är stamcellstransplantation?

Stamcellstransplantation för avancerad håravfall är en ny teknik där användes patientens egna stamceller. Stamceller är en unik typ av cell som har förmåga att bryta sig in i många olika celler för att komma in i kroppen och förstora vävnaden. De kallas stamceller “eftersom de har potential att dela och producera varje cell i kroppen.

Stamcellstransplantation använder man tillväxtpotentialen hos stamceller för att främja hårväxt. Under proceduren injiceras stamcellerna i hårsäckarna med hjälp av mikroinjektionsmetoden. Dessa celler delar sig i håravfallsområdet för att producera nya celler och regenerera hårsträngen.

Vad förväntas från stamcellstransplantation?

Stamcellstransplantation är en ambulatorisk hårtransplantationsmetod som medför minimal smärta och ger snabb återhämtning. Processen börjar med extraktion av stamceller från kroppens fettvävnader. De berikade och koncentrerade stamcellerna injiceras sedan i hårbotten Detta kräver  fet från höften eller buken med hjälp av en vattenassisterad vakuumanordning. Det tar ungefär en timme och kan medföra ett litet hål som inte kräver några suturer och läker spontant. Fet  tas för att avlägsna stamcellerna genom centrifugering. En aktiveringslösning tillsättes till de erhållna stamcellerna. Den aktiverade lösningen avlägsnas sedan och  endast de koncentrerade stamcellerna blir kvar .De implanteras sedan i de skadade hårsäckarna med användning av mikroinjektioner för att främja hårfollikelns tillväxt. Eftersom stamcellstransplantation är ett minimalt invasivt förfarande får patienten återvända till sitt hem samma dag. Hårväxt ses efter 2-4 veckor från folliklarna.

Varför välja stamceller istället för andra tekniker?

Med en hög helande och uppfriskande potential har det blivit ett föredraget val för personer som vill förebygga håravfall eller för att återfå sitt förtroende genom att förhindra håravfall. Injicerade stamceller hjälper till att håret växa  genom att aktivera döda eller skadade hårsäckar och eliminera problemet med håravfall för män och kvinnor.

Stamcellstransplantation

Vad är fördelarna?

 • Stamcellstransplantation kräver inte kirurgisk ingrepp, lämnar inget spår och ger en snabb återhämtning.

Stamceller; ökar hårväxten och ger snabba resultat utan några kända biverkningar.

 • Till skillnad från kirurgiska tekniker föryngrar stamcellstransplantationen den naturliga främre hårlinjen, vilket ger tillbaka ditt attraktiva och ungdomliga utseende.
 • Non-kirurgisk och resultatorienterad metod för hårväxt.
 • Resultatet kan ses under behandlingsmånaden.
 • Det kan göras tillsammans med PRP-behandling och hårtransplantation för ett effektiva och permanent resultat.
 • Mer överkomligt än andra hårtransplantationsförfaranden.
 • Lämplig för alla åldrar och kön.
 • Ger naturlig, bestående och intensiv hårväxt i hela livet.

Är du kandidat till stamceller hårtransplantation?

Med fördelen av utmärkt hårregenereringspotential kan stamcellstransplantation appliceras på följande personer:

 • Personer med avancerad håravfall i olika delar av kroppen, inklusive ögonbryn och skägg.
 • Människor som inte vill ha kirurgisk hårtransplantation
 • Personer som inte kan svara på medicinsk behandling på grund av håravfall

Hårtransplantation/Behandlingar Priser

 

Hårtransplantation                                                                               1.500,00 €

Ögonbrynstransplantering                                                                  1.000,00 €

Skäggtransplantation                                                                           1.500,00 €

DHI-hårtransplantation                                                                        2.000,00 €

Hårtransplantation utan rakning                                                         1.800,00 €

Hårtransplantation / Med lokalbedövning                                          1.800,00 €

Hårregenereringsvaccin (Stamcell + PRP ) -halv                               1.500,00 €

Regenereringsvaccin (Stamcell + PRP) -full                                       2,500,00 €

Regenereringsvaccin för ögonbryn (Stamcell + PRP)                        500,00 €

Autologous Micrograft (Regenera Activa håravfall)                           1.000,00 €

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...