Implantation

Medical Tourism i Turkiet

Implantation

TANDIMPLANTATION

Tand implantation ett individuellt fall 

Som alla andra behandlingar kommer ni att först och främst konsulteras med hjälp av en panoramaröntgen (3D röntgenbild).

Röntgentagning av dina tänder och ditt tandben är obligatoriskt. Det ger tandläkaren viktiga informationer
om patienten har tillräckligt med benvolym och god nog kvalité ,för att räkna ut vilken implantat storlek patienten ska ha och var exakt den ska placeras.
Information om käkbenet och andra tänder som måste vara helt fria från infektion ock läkta från tidigare tandbehandlingar. tandimplantatet.
Ni bifogar även en aktuell hälsodeklaration. Ibland kan det vara omöjligt att montera fast implantat. Anledningen till detta kan till exempel vara att man har problem med sitt immunförsvar så att kirurgiskt ingrepp inte rekommenderas. Eller diabetes som försvarar läkningsprocessen. Så samråda med din läkare före operationen.

Efter konsultation av er panoramaröntgen och en resumé av ert hälsotillstånd kan tandläkaren ge en mer detaljerad information på behandling alternativ ,planering av alla stegen: Kirurgiska (med inoperationen), protetiska (planeringen och bestämma utseendet på kronor/broar) och den tandtekniska framställningen ( den synliga överkonstruktionen). Tand implantations processen är en individuell process som görs i olika faser beroende på antal tänder som ska behandlas och andra kombinations behandlingar och lösningar för att ge er bästa alternativet. Därför vi ger er individuell behandlings schema samt mer exakt kostnadsförslag efter konsultation.

En bra implantation behandling beror på bland annat tillgången på ben i området, kvaliteten på benet, om implantaten kan placeras på ett sätt som ger ett utseendemässigt bra resultat, den belastning som bron kommer att utsättas för vid bitning och tuggning mm. Detta bedöms efter en röntgenundersökning och en noggrann analys av hela bettet. Ibland kan benersättning bli aktuell innan behandling. Resorption av käkbenet efter tandförlust är vanligt. I Många fall måste käkbenet rekonstrueras innan implantatet kan sättas in. Bygga upp käkbenet med ben ersättningsmaterial. bone augmentation surgery.

Vi använder EMax Crowns med Cad-Cam technology till kronor för implantater.

(Datorstödd design och datorstödd tillverkning) för utformningen och skapandet av tandmodeller, speciellt tandproteser, exklusive kronor, inlägg och pålägg, fasta broar, restaurering av tandimplantat, proteser (avtagbara eller fixerade) och ortodontiska apparater

Implantations priser på listan är ej inkluderade tand kronan.Det är till fördel för patienterna att kunna välja olika kronor.Enstaka krona eller brygga (3 kronor).

Hur behandlingarna går till hos oss :

Vi ber att ni först och främst tar ”En panoramaröntgenundersökning” hos till exempel Folktandvården(Kostar omkring 500:kr)

Det möjliggör att våra tandläkare kan göra en första konsultation och beroende på er önskade behandling komma med förslag. Ni tar reda på vad ni kan förvänta er för behandlingar och prisförslag samt längden på er vistelse i Antalya.Till mer avancerade tandkirurgi behöver vara förberedd och väl informerad för olika alternativ och eventuella förbehandlingar. Ni kanske har en pågående inflammation eller infektion som ska behandlas innan.

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...