Infertilitets behandlingar

Infertilitet behandlingar, IVF

Infertilitets behandlingar

(Här skirver du lite om behandlingen)

IVF behandlingar i Cypern ger större chanser till kvinnor över 40 årsåldern att kunna bli gravida. IVF Cypern erbjuder behandlingar som ,Tandem IVF,Mini IVF, Ovarian PRP, Endometrial PRP, Embryobatching ,Cytoplasmic IVF och IVF med donerade ägg för 40+ kvinnor att bli gravida.

Ring Oss: 010 516 4730 | Epost  info@medicaltourismturkiet.se

IUI (Intra Uterine Injection) eller det som ibland kallas Artificial Insemination (AI) är den minst invasiva (Fördjupade)fertilitet behandling metoden som vanligtvis erbjuds par som det första behandlingsalternativet innan man utforskar mer djupare och dyrare behandlingsalternativ. Artificiell insemination är en fertilitetsbehandling metod där bearbetade spermier provet sätts direkt i livmodern. Målet med IUI är att öka antalet spermier som når äggledarna och därefter öka chansen för befruktning.

 

Klicka Här för att läsa mer om IUI (Intra-Uterin Injection)

VF Cypern centra är uppdaterade i alla nya forskningar och senaste beprövade metoder. Våra laboratorier är utrustade med senaste instrument och IVF material bevaras med noggrannhet när det gäller patientsäkerhet och förväxlingar under förvaringsmiljöer som garanterar duglighet eller förväxling.

Standard IVF etapper

Stimulering av äggstockar

Behandlingen börjas med stimulering av äggstockarna genom hormonbehandlingen som kan ges innan man åker till Cypern för behandling under 2–4 veckor. Man följer behandlingen genom ultraljud och blodprover.

Under hormonbehandlingen lever man som vanligt, arbetar och gör sina fritidsintressen.

Insamling av äggceller

När det är dags åker man till kliniken i Cypern för insamling av äggceller.

Äggcellerna samlas in med en tunn nål och ultraljudsstyrning.

Man får intravenös smärtlindring och lokalbedövning i slid botten. Man samlar 10 äggceller vid samma tillfälle.

Då får man vara kvar på kliniken för observation för några timmar. Man får vila i 2 dagar efteråt, vara utan fysiskt ansträngning .

Provrörsbefruktning

Provrörsbefruktning genomförs under sterila laboratorieförhållanden med äggceller och mannens sperma placeras i en gemensam odlingsskål. Under samma förhållanden i kvinnans fortplantningsorgan.

Vi väljer oftast att använda oss av metoden Mikroinjektion (ICSI) Intra Cytoplasmic Sperma Injektion,

Mikroinjektion av en spermie i äggcellen för att höja chansen för befruktning .Läs om ICSI 

Befruktningen och embryonas utveckling följs stegvis. Av de befruktade äggcellerna utvecklas cirka 30–50 procent till embryon av god kvalitet. Man väljer de bästa embryot för färsk embryo överföring till livmodern 2–5 dagar efter befruktningen.

Embryo överföring:

På den 3: e eller 5: e dagen efter befruktningen transplanteras de bäst utvecklade embryon smärtfritt till moderns kandidatmed hjälp av i ultraljud instrument. Embryoöverföringsfasen är den sista etappen av behandlingen.

Tolv dagar efter överföringen är det dags för graviditet test via blodtest. Då får vi höra glädjande nyheten.

Klicka Här för att läsa mer om Standard IVF

Mini IVF som erbjuds på IVF Cypern är ett behandlingsalternativ för patienter / Kvinnor mellan åldrarna 40-47 med minskad men inte uttömd äggstocks reserver / Kvinnor som redan har genomgått standard IVF-behandling där många ägg hämtades men resultatet av behandlingen var negativ / Kvinnor i äldre åldersgrupper vars hormonnivåer fortfarande indikerar optimal fertilitet, men IVF-behandlingar misslyckas med att producera önskade resultat.Mini IVF är ett IVF-förfarande som syftar till att få en lägre räkning men högre kvalitet på ägg efter en stimulering cykel. I en vanlig IVF-cykel görs stimulering så att en viss mängd ägg kan hämtas i slutet. Mini IVF är dock utformad så att endast några få ägg av högsta kvalitet kan hämtas. Ju högre kvalitet på ägg desto större är chanserna för framgång. Därför syftar mini IVF till att få en låg räkning men högre kvalitet på ägg.

Till denna behandling krävs speciell ordination under hormon stimulerings skede vilket ordineras med samråd med våra specialister enligt era infertilitets prover.

 

Klicka Här för att läsa mer om Mini IVF

IVF-misslyckanden är en av de mest deprimerande upplevelser som ett par kan gå igenom i sin IVF-resa. IVF Cypern analyserar processen grundligt innan ny försök med en annan IVF-cykel för att hitta tänkbara orsaker som skulle ha kunnat vara orsaken . När ett par har gått igenom standard provningsprocedurerna och dessa tester måste ytterligare utredningar beaktas.

 

Klicka Här för att läsa mer om Behandling vid tidigare misslyckade IVF

IVF med ägg / sperma donation, är ett alternativ för infertilitet behandling för par med manliga eller kvinnliga infertilitet faktor. Vi ser till att matchningsprocessen utförs på ett optimalt sätt för att erbjuda dig givare val som matchar dina fysiska och intellektuella krav.Vid IVF Cypern Fertility Clinic använder vi endast certifierad sperma från kända och ackrediterade internationella Cryobanker i Europa och USA.Det är också möjligt att ta med din egen ägg/sperm donator med dig. Vid IVF Cypern får vi överföra upp till 3 embryon, vilket är en faktor som ökar din chans att lyckas.

 

Klicka Här för att läsa mer om IVF med ägg/Sperma donation

IVF Cypern är en av de få kliniker som har köns inriktade IVF med Micro Sort metoden .Könselektion, eller könsurval, avser att välja ditt ofödda barns kön före graviditeten. Detta betyder inte alltid att eliminera ett kön . På IVF Cypern erbjuds detta alternativ till två grupper av patienter. Par som skulle vilja välja sitt barns kön på grund av en känd genetisk predisposition till ett könsbundet (X-länkat) tillstånd. Andra gruppen är Par som redan har barn och vill balansera sin familj genom att ha ett annat barn av motsatt kön.

Våra köns inriktade IVF genomförs på olika metoder .

 • Micro Sort IVF (Denna metod  är en säkrare sätt att idintifera X och Y kromosomer än PGD )Behandlings kostnad 3700 Euro
 • PGD som egentligen användes som genetisk screening men man kan även skilja mellan X och Y kromosomer också. Behandling kostnad 5000 Euro
 • Micro Sort +PGD .Där man gör Micro Sort för ett säkert X Y val och PGD för genetisk undersökning. Behandlings kostnad 6200 Euro

Klicka Här för att läsa mer om Könsval

Överiga Infertilitet behandlingar, IVF

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...