Infertilitetsutredningar

Infertilitet behandlingar, IVF

Infertilitetsutredningar

(Här skirver du lite om behandlingen)

Det finns några etablerade riktlinjer för att diagnostisera primär kvinnlig infertilitet, men alla infertilitetsarbeten bör börja med en noggrann medicinsk historia. Det finns också antal gynekologiska tillstånd som ofta leder till kvinnlig infertilitet, inklusive polycystiskt ovariesyndrom, endometrios och livmodermyom.Andra orsaker kan vara Skadade äggledarrör , Fysiska problem med livmodern, Livmoderhalssvaghet, Infektionssjukdomar, Immunologiska problem, Störningar i blodet – som Trombofili , Stress / Fysisk och känslomässig stress, Livsstil och Åldrande.

Ring Oss: 010 516 4730 | Epost  info@medicaltourismturkiet.se

Infertilitet hos män kan orsakas av ett antal faktorer. Det största problemet som är vanligt för alla dessa faktorer är spermiernas förmåga att befrukta ägget. Detta kan bero på total frånvaro av spermier i ejakulat, genetiska problem i samband med spermacellerna eller andra problem som kan bidra till ett infertilitet fel. Till skillnad från kvinnlig fertilitet har manlig fertilitet inte den snabba nedgångshastigheten i samband med åldern. Därför är det möjligt för män att fostra ett barn genom naturlig uppfattning i mycket äldre åldersgrupper.

 

Klicka Här för att läsa mer om Infertilitet hos man

Diagnosen av kvinnlig infertilitet är betydligt mer komplex än diagnosen av manlig infertilitet.

Det finns några etablerade riktlinjer för att diagnostisera primär kvinnlig infertilitet, men alla infertilitetsarbeten bör börja med en noggrann medicinsk historia. Följande frågor kan hjälpa till att styra diagnosen och behandlingen av primär kvinnlig infertilitet:

En kopia av vår medicinska historia finns på vår “Kontakt” sida. Naturligtvis är frågeformuläret bara början på en infertilitetsarbete. Dessa frågor kan hjälpa till att identifiera potentiella orsaker till infertilitet, men nästa steg är att bedöma reproduktiv fysiologi hos både den manliga och kvinnliga patienten. I synnerhet kan hormonprover ge information om kvinnans ovariefunktion och hjälpa till med behandling.

 

Klicka Här för att läsa mer om Infertilitet hos kvinnan

Grunden för en rätt IVF behandling med bra resultat är en fullkomlig utredning. IVF Cypern ber er att skicka provsvar och undersökningsresultat till oss innan vi kan föreslå en behandling till er. Om det fattas prover eller undersökningar kommer vi att be er kompletteringar. Vår erfarenhet av de patienter som söker behandling hos oss och har tidigare misslyckats med IVF behandlingar har visat att man har fått fel behandling eller att man inte har tagit hänsyn till patientens individuella tillstånd innan man har börjat med en IVF behandling.

 

Klicka Här för att läsa mer om Utredningar

Överiga Infertilitet behandlingar, IVF

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...