Oral Kirurgi

Medical Tourism i Turkiet

Oral Kirurgi

Kliniken kirurgiska tandbehandlingar.Vår kirurg Professor Dr. Sinan Tozoğlu har varit inblandad i ansiktstransplantationer inklusive tänder och käkar, en av få operationer i  landet och i världen. Han leder implantat behandlingar med kirurgiska behandlingar

Hans arbete fortsätter inom områden som implantologi, applicering av implantat för beninsufficiens, snabb osseointegration av implantat och bentransplantat.

(Processen med osseointegration, annars känd som direkt skelettfixering, innebär att ett permanent titanimplantat införs kirurgiskt i den återstående lemmen

med ett ändstycke som sticker ut ur huden till vilket en protes kan fästas. )

Vi använder lasertandvård inom kirurgiska områden som både underlättar patienterna oh ger snabb arbetssätt och läkning.

Våra oral kirurgiska behandlingar :

Oral och maxillofacial kirurgi
Maxillofacial kirurgi inkluderar huvudsakligen patologier såsom cysta och tumörer i munnen och tänderna, liksom korrigeringar av de hårda och mjuka vävnaderna i munnen för att hjälpa till att ta bort eller underhålla tänder inbäddade i käkbenet och vid tillverkning av proteser.
Maxillofacial smärta, nedre ledkäks sjukdomar, saliv körtel sjukdomar är också inom området käk kirurgi. Dessutom är upptäckten och behandling av vissa systemiska sjukdomar i munnen vanligtvis inkluderade inom området oral och maxillofacial kirurgi.

Ett annat ämne som befinner sig i undersökningsområdet för käk kirurgi är medfödda eller efterföljande avvikelser i käken i ansiktet. Dessa inkluderar ofta klyftat spalt-läppspalt, underkäk eller överkäke i fram- eller bakposition på grund av nedsatt tuggfunktion och estetik.

Behandlingsmetoder

Kirurgiska procedurer relaterade till orala och maxillofaciala sjukdomar kan utföras under lokalbedövning eller under allmän anestesi.

Käkled Behandlingar

Vårt käkled är beläget precis framför vårt öra. Det är den viktigaste delen av underkäkens funktion. Fogens huvuduppgift är att ansluta underkäken, ett fritt ben, till skallen. Det finns ett brosk mellan de två benytorna (underkäken och skallen) för att låta käken öppna och stänga. Det är mycket viktigt för käftleds hälsan att detta brosk förblir på plats och bevarar dess integritet. Käkleds behandlingar är viktiga för käk operationer

 

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...