Plastikkirurgi

Medical Tourism i Turkiet

Plastikkirurgi i Turkiet

Turkiet en känd destination inom estetiska behandlingar

Turkiet har gjort stora framgångar inom rekonstruktiv plastikkirurgi och estetiska behandlingar under de senaste 15 åren. Enligt Statistikens register är landet också bland de mest land i världen för estetiska kirurgiska ingrepp.

Turkiet plastikkirurgiutbildning är en av de bästa utbildningar i världen där man ger blivande läkare stora möjligheter för utbildning och träning. För 20 år sedan läste man att kändisarna i Turkiet åkte till kliniker utomlands för plastikkirurgi, nu kommer människor världen runt för att bli opererad av en viss kändisplastikkirurg i Turkiet.

Mest sökta operationer:

 • Ansiktskirurgi (ansikte, ögon, näsa, läppar, haka, öron)
 • Bröstkirurgi (förstoring, förminskning, lyft)
 • Kroppskirurgi (fettsugning, bukplastik, arm-/halsplastik)
 • Intimkirurgi (Könsbytes område)

Turkiet idag är ett av de mest föredragna länderna i världen för utländska patienter som söker estetisk kirurgi. Hårtransplantation i Turkiet idag med 11 328 operationer står på tredje platsen i världens och första i Europa.

I Näsoperationer med 43 140 operationer är Turkiet den sjätte platsen i världen och första platsen i Europa. Det finns kirurger som har specialiserat sig i Re-re konstruktiv plastikkirurgi och det handlar om redan misslyckade operationer ,vilket många kirurger tackar nej till på grund av svårigheter att fixa en redan förstörd kroppsdel.

Eftersom plastikkirurgi är den största området som patienter utomlands söker sjukhus och kliniker i Turkiet för har kliniker som tar hand om denna gruppen inom Medical Tourism utvecklat en välorganiserad organisation för att ta hand om denna patient. Patienter som söker olika behandlingar får redan en konsultation via patientkoordinator i Sverige genom att skicka bilder och svara på allmänna hälsoinformationer inför en operation. Plastikkirurgen kan göra en bedömning om operationen och ibland tar ställning fördelade operationer till exempel om det är någon som vi utföra två behandlingar samtidigt. Man får en närmare bestämd prisuppgift till de operationer som kan vara i olika omfattningar som fettsugning och korrigeringar.

Våra kirurger har många års erfarenhet av plastikkirurgi och är kända i Turkiet. Vi samarbetar med doktor Sucu och hans team i Antalya .Vi har kirurger som jobbar med re-re konstruktiv kirurgi där de tidigare operationer har misslyckats. Det krävs stor erfarenhet och skicklighet för att åtgärda misslyckade plastikkirurgi. Läs gärna om deras arbetserfarenhet och googla på namnen. Alla våra läkare och sjuksköterskor är legitimerade och det innehar dessutom specialistkompetens.
Inom operationsavdelningar har sjuksköterskor specialistkompetens inom operation, IVA och narkos o.s.v. Varje operativ åtgärd har alltid inneburit komplikationer. Det är en trygghet att kunna hjälpa patienten med o beräknade situationer. Sjukhusets operationssalar och medicinska utrustning är av högsta kvalitet och står under ständig kontroll av motsvarande socialnämnden i landet.

Patientrummen är bekvämma och vackar inredda för att ge oss god moral.Det finns möjlighet för medföljande att stanna hos patienten.

Sjukhusvistelse som ingår i priset är beräknad lagom efter operations svårighet och den tid som behövs att patienten ska återhämta sig.Läkaren gör hotellbesök när som helst under dygnet om problem uppstår eller man kan vända sig tillbaka till sjukhuset.Alla kontroller ,omläggningar och eftervård ingår tills patienten flyger hem.Eftervård och skötsel av operationsår medföljer för vidare uppföljning i Sverige. På flygplatsen bokar vi speciell assistans service till planet och ev under mellanlandning om det förekommer.

Våra samarbets kliniker och sjukhus Antalya

Våra plastikkirurgi i Antalya utförs på Anadolu sjukhus under tillsyn av Doktor Sucu .(Kolla gärna på You Tube eller Instagram )

VÅRA UNIKA OPERATIONER OCH BEHANDLINGAR

BBL Brazilian Butt Lift

Turkiet har blivit som en destination för estetiska kirurgi och speciella operationer som BBL. Våra kirurger har lång erfarenhet av Brazilian Butt Lift (BBL) utan att riskera patientens liv. Därför om era önskade behandlingar innebär risk för er hälsa sätter de gränser för behandlingar om du inte är en bra kandidat eller om behandlingen äventyrar hälsan.

Brazilian Butt Lift (BBL), kallad även som rumplyft/rump förstoring, betyder att man förstorar eller förändrar stussens form med hjälp av kroppseget fett. Ärftlighet ,stigande ålder ,viktminskning eller graviditet kan orsaka att stussen förlorar volym och .Ibland kan man A känna att bakdelen är för liten, hänger , ser platt ut eller  den saknar kurvor. Genom att ta oönskat fett med en Brazilian Butt Lift-operation, kan kroppsdelarna formas och skulpteras .Resultatet blir att den stussen ser fylligare ut och man ser smalare ut  i midja och mer får en markerad svank.

Genom att skulptera stjärten med fett kan den återfå sin ursprungliga form, eller få ett nytt, önskat utseende.

I samband med operationen även andras delar av kroppen genom fettsugning och kroppen skulpteras om,BBL. Om man inte har tillräcklig med eget kroppsfett eller om man önskar kan man även använda speciella rump implantat för att forma rumpan.(att forma och förstora rumpan, antingen som komplettering vid BBL eller som enskild operation.

Ta kontakt med oss för konsultation om er önskade behandling.

 

*Trådlyft ,Ansiktslyft utan kirurgi

*Stamcell behandling i stetisk syfte

Trådlyft ,French Strap ett alternativ till ansiktskirurgi

Under de senaste åren kan icke-kirurgisk ansiktslyftning och icke-kirurgiska ansiktsföryngringsprocedurer tillämpas  framgångsrik. Dynamic Facial Strap, utvecklat i Frankrike och består av trådar som är tillverkat av silikonmaterial  och är kompatibelt med huden. Det är en säker icke-kirurgisk metod som används för att korrigera förslappningar och återställa utseendet hos människor i övergångsålder

Hur går behandlingen till ?

Behandlingen tar mellan 45 minuter och 1 timme under lokalbedövning. I applikationsområdet bestäms de områden som ska bearbetas före processen och trådarna placeras under huden.

Eftersom trådarnas hållområde föredras som in-head (över örat), avslutas processen utan att det behövs sys.

Efter proceduren kan inflammation lindras med smärtstillande medel.

Efter behandlingen kan man gå tillbaka till det dagliga livet  bekvämt.

Vilka åtgärder ska man ta innan behandling ?

Det finns ingen specifik åtgärd eller behandling som krävs.

Det är mycket viktigt att fråga din läkare alla detaljer om behandlingsprocessen.

Din läkare kommer att rekommendera dig ett desinfektionsschampo och ett milt lugnande medel innan din behandling.

Hur många gånger ska behandlingen upprepas?

Endast en session räcker.Några år efter att processen har applicerats kan man re-sträcka de befintliga trådarna, göra nya processer med nya trådar eller prova en annan expansionsteknik.Om det upprepas kan det upprepas efter fem år.

Hur fungerar trådarna?

Med tiden påverkar tyngdkraften och ålder vårt ansikte .På grund av försvagningen av bindväv, minskade kollagen och förlust av elasticitet blir vårt ansikte skrynkligt och vi börjar visa  ålderstecken , eller till och med verka äldre än vi är. Dessa rynkor visar oss trötta, frustrerade och olyckliga.

Efter behandlingen får ansikten sin tidigare kontur  kindbenen markeras, och rynkorna reduceras.

Trådarna påverkar inte musklerna. Detta resulterar till ett naturligt utseende och påverkar inte ansiktsuttrycket.

Trådarna stöder huden med produktion av kollagen runt dem och kan ge nytta till huden under lång tid.Som ett resultat är huden fullständigt förnyad, och den tidigare ungdomligheten  återvunnen.

Föryngringen av ansiktet är omedelbart märkbar efter proceduren. Det tar 1 vecka att få 90% integrerad bild. Om det finns brister, ska det slutföras i slutet av veckan. Processen kan integreras fullständigt med ansiktet under 2 – 3 månader.

Behandlingens andra fördelar

Denna teknik, som är den senaste bland de icke-kirurgiska ansiktslyftoperationerna, varar mellan 5 och 10 år, medan naturligt uttryck upprätthålls.

Med French Strap-processen behöver patienterna inte upprepa kirurgiska procedurer och upprepa de korta ansiktslyftoperationerna.

På grund av flexibiliteten hos trådarna kan de användas mycket enkelt och utan risk för bristning . Patienter kan ha en  bekväm spänd utseende . Material som används är vävnadsvänlig och kompatibel med människokroppen i biologisk mening.

Och därför är den möjligt att hålla produkten under huden i många år

Den lägre kostnaden och de kortare återhämtningstiderna gör att patienterna föredrar behandlingen inför kirurgi. Kirurgiska operationer är inte alltid ett alternativ för alla grupper av patienter .Det finns patienter som inte kan genomgå en operation pga. andra hälsohinder.

Vem är lämplig kandidat för French Strap metoden för face liftning ?

Kan användas både  hos män och kvinnor från 35 till 70.

Det är en idealisk behandling för män och kvinnor som inte vill eller får göra Face lifting operation French Strap-metoden är en terapeutisk metod som kan användas till patienter som inte är nöjda med ansiktskonturerna och eller har partiell ansiktsförlamning.

Vilka regioner kan behandlingen tillämpas?

Den är lämplig för behandling av ansikts- och kroppförslappningar. Det är möjligt att behandla följande områden:

Ansikte

Kinder

Ovala delar av ansiktet

Nacke

Korrigering av ansikte efter facialpares

Är implantaten effektiv för alla typer av hud?

Trådarna skapar bara volymförändringar. Det är viktigt att inte glömma att denna teknik inte är lämplig för extremt skrynklig och slingrande hud. Först genom en ordentlig läkarkonsultation kan läkaren avgöra om behandlingen är passande och kan vara effektiv.

För att få ett effektivt och estetiskt tilltalande utseende bör huden vara tunn och bör visa en liten slack.

Om huden är för tunn och skrynklig, kommer resultatet inte att vara på önskad nivå.

Om huden är tjock och för tung är trådarna otillräckliga för denna procedur.

Fördelar med  FRENCH STREP (Fransk ansiktslyft)

Behandlingen följer mimikrörelser och stör inte den naturliga bilden och kan inte vara synlig. Det öppnar de fördjupade linjer och rynkor. Eliminerar bilden som gör att en person ser olycklig ut (Hängande ansikte). Den görs utan suturer. Behandlingen är inte farligt , smärtsam och medför komfort. Eftersom det tillämpas av lokalbedövning behöver man inte stanna på sjukhus, man kan genast återvända till ditt sociala liv. Det finns ingen risk för infektion.

Upphängningseffekten är mycket effektivt genom applicering en uppåtgående kraft

Inget sår och inget spår, ingen operation.Ingen sjukhusvistelse på grund av allmänbedövning.Resultaten är ganska naturliga.Inga förändringar i utseende och ansiktsdrag.Åter spänning kan tillämpas när effekten har försvunnit.Behandling under lokalbedövning och är nästan smärtfri.Återhämtning från 2 dagar till 2 veckor

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Efter appliceringen av det dynamiska trådarna bör man undvika hårt fysiskt arbete några dagar.

Käftrörelserna bör användas på miniminiv.Endast de uppåtgående rörelserna bör görs under insikt tvättprocessen.Hudmassage bör inte göras och ansiktet bör inte gnidas.

Kan trådarna justeras ?

Några år efter att processen har applicerats kan man re-sträcka de befintliga trådarna, göra nya processer med nya trådar eller prova en annan expansionsteknik.

Vad är biverkningar?

Linorna är helt kompatibla med den mänskliga huden och det yttre materialet är kiselhaltigt material av polyester. Därför finns det inga biverkningar av tråden.

Kort återhämtnings tid .Man kan gå tillbaka till normalt liv nästa dag. Någon hårdhet, ödem och blåmärken i huden är också vanliga. Dessa symptom försvinner snart.

Läkare kan rekommendera antibiotika, antiinflammatoriska eller analgetika i allmänhet efter proceduren. Beroende på sträckningsnivån försvinner hudvecken inom några dagar efter proceduren. Patienten kommer att kallas till återbesök efter en vecka.

Priser franskansiktslyft Istanbul

Fransk ansiktslyft               (1 par) 1 000,00 €

Franskansiktslyft                (2 par) 1 500,00 €

Franskansiktslyft                (3 par) 2 000,00 €

Franskansiktslyft                (4par) 2 500,00 €

Franskansiktslyft)               (5 par) 3 000,00 €

Stamcell behandling i stetisk syfte

Hudföryngring,fylla rynkor,ta bort ärr och skadadevävnad

En av de senaste behandlingarna inom anti-aging och estetisk medicin är behandlingen med våra egna stamceller för att försena åldrande, eliminera effekterna av åldrande och att ha en yngre och mer levande struktur och utseende av vår hud.

Stamceller är specialiserade celler som kan differentiera, förnya, återställa, föryngra hud, bindväv, och muskelceller .De  är viktigaste celltyperna som utgör alla vävnader och organ med förmågan att regenerera sig själva. Renovering och reparation av celler och vävnader hos vuxna tillhandahålls av stamceller.

Syftet med att använda stamceller i behandlingar är att reversera åldringsprocessen och att  påskynda regenerering, föryngring och reparation av vävnaden genom att injicera de berikade stamcellerna i den slitna vävnaden.

VAD ÄR STROMAL VASCULAR FRACTION (SVF) BEHANDLING?

Ett av de mest rikliga områdena av våra stamceller i vår kropp är subkutan fettvävnad . Med en applikation från subkutan fett kan ett medelvärde på 20-30 miljoner stamceller erhållas. (SVF) kallas Stromal Vascular Fraction, som erhålls från stamcellerna. SVF-behandling är överföringen av fettvävnadsvätska rik på stamceller. SVF-vätska innehåller regenerativa, , föryngrande och återställande celler med många levande stamceller.

Ta bort Acnes ärr och sår fylla läppar och djupa åldersrelaterade rynkor

Cellerna som tas med SVF-behandling injiceras i de önskade områdena (ansikte, ögonområde, nacke, dekolletage-område, handryggen eller i alla de områden vi vill åstadkomma föryngring och förnyelse . Bortom dessa används avlägsnande av akne ärr och gropar, avlägsnande av olika ärr eller brännmärken, behandling av kroniska sår, hårstärkning, avlägsnande av hudsprickor och fyllning av läpparna eller djupa rynkor som kommer med ålder som nasolabialfåra rynkor. På grund av det faktum att stamcellsinjektionerna är av våra egna celler finns inga risker för  avstötning , allergi, överkänslighetsreaktion och  infektions. Den beprövade effektiviteten, permanent resultat, den långvariga föryngrande effekten samt enkel applicering är viktigaste fördelarna med behandlingen.

Plastik Operationer priser Antalya

Bröstförstoring och lyft(Implantat) 3000 euro
Bröstförstoring (Implantat),lokalbedövning 2500 euro
Bröstförstoring (Implantatet +fetinjektion) Lokalbedövning 2800 euro
Bröst lyft 2200 euro
Bröstförminskning + lift 2200 euro
Armtajtning ,lokalbedövning 1400 euro
Abdominoplastik 2500 euro
Abdominoplastik + liposuction magen och rygg 3000 euro
Abdominoplastik 360 grader 4000 euro
Liposuction ett område (Lår eller mage)  lokalbedövning 1500 euro
Liposuction   Lår  och mage  lokalbedövning 2000 euro
Exat pris total liposaction olika område efter bildkonsultation Från 2500 euro
Brazilian Butt lift (Liposuction+ fet injektion) 3200 euro
Ansiktslyftning+ Halsplastik 4200 euro
Fettransplantation hela ansikte 1250 euro
Fettransplantation ett område(Läppar, kinder)Lokal bedövning 800 euro
Ansiktslyftning, mellan del 2500 euro
Pannlyft 1600 euro
Näsplastik 1700 euro
Näsplastik+ Septumplastik 2000 euro
Andra Näsplastik ,Misslyckade näsplastik(Med revbenrekonstruktion) 2600 euro
Käkkirurgi  (Implantation ) 1850 euro
Käkkirurgi, förflyttning av nedre käk 1850 euro
Uteståendeöron 1100 euro
Ögonlock plastik övre och nedre 2000 euro
Ögonlock plastik endast övre, lokalbedövning 1000 euro
Ögonlock plastik endast nedre lokalbedövning 1250 euro
Vaginoplasty “Vaginal tajtning”, Labioplasty 1200 euro
Svettning behandlingar, armhåla, händer, fötter (ett område) 180 euro

För andra operationer kontakta oss för information.

För konsultation och exat pris för operationer (Olika från lista beroende på omfattning eller behov av annan komplettering operation)

Ber vi er att skicka bilder för konsultation.

AKSA vård och hälsa följer Socialstyrelsens lagar för tystnadsplikt ,patient integritet och säkerheter  All information infor konsultationer behandlas anonymt och inga uppgifter arkiveras efter vidarebefordring till konsulten.

 

Ring Oss: 010 516 4730 | Epost 

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...