Tandvård

Medical Tourism i Turkiet

Tandvård

Tänder får mer plats inom den estetiska behandlingar

Ett snyggt leende visar din personlighet inför omgivningen. Friska vackra tänder påverkar din hälsa, självförtroende och dina personliga relationer med andra människor. En väl utförd estetisk tandvård kan förändra mycket i ditt sociala liv.

Estetiska tandvårdsbehandlingar är ett handarbete. Ju längre erfarenhet man har som tandläkare och flera patienter desto duktigare blir han på sitt arbete. I de länder man gör flesta estetiska behandlingar är specialisterna kunniga inom estetiska begreppet. Turkiet är en av de mest populära destinationer för tandvårdsbehandlingar i Europa .

Medical tourism Turkiet har valt med noggrannhet kliniker som har långerfarenhet att jobba med patienter från andra länder. Vår tandläkare team med flera år intensivt arbete inom branschen och massor med praktik inom estetiska behandlingar garanterar nöjda patienter. Vår laboratur med senaste maskinella utrustningar bland annat CAD / CAM-teknik och duktiga tandtekniker som jobbar konstnärlig för varje enstaka projekt är ett tillräckligt starkt argument att ni ska lita på vårt engagemang att skapa nöjda kunder .

När ska man fundera på att skaffa skalfasad /krona?

Genom olika typer av tandfasader vinner ni inte bara jämna ,fina tänder med vackra färg utan de hjälper och förebygger :

Slitna emalj – Tandemaljen kan bli sliten eller missfärgad naturligt över tid (konsumerar läsk, te eller kaffe, rökning och användning av vissa läkemedel) eller som ett resultat av en genetisk predisposition.

Slitage genom tiden – När vi åldras börjar våra tänder naturligt att vara mer benägna att ha marker, sprickor eller ett allmänt ojämnt utseende.

Genetisk ojämna tänder -Vissa människor föds med onormalt avstånd mellan sina tänder som breddar sig med åldern.

Ojämna tänder genom slitage – Ojämna tänder kan vara resultatet av slipning / gnisslande av tänder. Detta kan leda till bettproblem förutom kosmetiska leendeproblem.

Missfärgningar – Envis tandfärgning kan inte vara fullständigt korrigerbar genom tandblekning. I sådana fall kan fasader erbjuda en enkel kosmetisk lösning vilket är inte lika känslig för missfärgning som egna tänder.

Skalfasad eller krona ?

Man använder både olika typer av fasader eller krona för estetisk syfte.Valet beror på dina tänder och vad som passar de bäst.Om det finns mycket fyllning i en tand, betyder det att du har haft massor av hålrum i dina tänder. Porslinskronan är ett mycket bättre skydd mot tandförfall än en porslinfasad. Om du tenderar att få hålighet ,karies på dina främre tänder, är det ett sårbart ställe som skulle vara mycket mottagligt för mer sönderfall. Så kronan är en bättre idé och skulle vara mycket längre.Om man har mycket ojämna tänder passar porslinkrona bättre.Skalfasader kan jämna till tänderna till en viss grad eftersom de cementeras direkt på tanden har man inte stora möjligheter för att koorigera de i förväg.Rådgår din tandläkare efter konsultation.

Zirconium tandkrona

Zirkoniumoxid är en metall som klassificeras som en medlem i titanfamiljen och utvinns runt om i världen. Det är känt för sin hållbarhet, vilket gör den till en idealisk produkt att använda i tandkronor, särskilt bakre kronor som kräver mycket styrka för att tugga och slipa mat.

Zirkoniumoxid som ett material är inte så genomskinligt (tillåter ljus) som porslinskronor, så patienter kanske inte gillar utseendet på dem. Förbättringar görs för att förbättra färgen och utseendet på zirkoniumkronor, så i framtiden kan utseendet vara ett icke-problem. En av de bästa egenskaperna hos zirkoniumoxid är dess styrka. patienter kan ha en kronformad och cementerad på mycket mindre tid än den traditionella porslinskronan,

E max tandkrona

Med kronor vill du ha ett starkt och hållbart material som inte bidrar till dina hälsoproblem. Det senaste EMax varumärket är tillverkat av litium disilicate keramik – ett starkt, särskilt skördat material som är känt för sin styrka och estetiska egenskaper. Även eMax crown prep.-processen är enkel. Förfarandet för att placera en eMax-krona ger dig en högkvalitativ produkt och den bästa matchningen för ditt leende.

Användningsområden av E max Crown

Estetiskt syfte, jämnare tänder av samma färg

Skydda en svag tand från att bryta

Håll en sprickad tand ihop

Täck en tand med liten struktur kvar

Skapa ett stöd för en tandbro

Täck en missfärgad tand

Cap ett tandimplantat

Täck hålet efter en rotkanal

E-Max krona processen

– tanden slipas ner så lite så möjligt , jämnas till , prepareras

– Man tar ett avtryck

– En provisorisk krona produceras

– tandteknikern framställer nya kronan till 80% .Man provar kronan och patienten     får godkänna den. Man kan fortfarande göra nödvändiga ändringar.

– kronan färdigbränds

– kronan cementeras på plats.

E max Crown processen i film.

EMax Crowns med Cad-Cam technology

(Datorstödd design och datorstödd tillverkning)

Dental CAD / CAM-teknik är senaste metoden genom avgjutning och tillverkning av E Max kronor och är tillgänglig för våra tandläkare och tandläkarlaboratorier, vilket gör det möjligt att utforma restaureringar på en datorskärm CAD / CAM-teknik möjliggör leverans av en välpassande, estetisk och hållbar protes för patienten.

Detta är en programvara som kan användas för att bearbeta och producera data för protesen,Teknik som ändrar data till en produkt

Genom digital måttbeställning från munhålan kan man få ett förbättrat utformningen och skapandet av tandmodeller, speciellt tandproteser, inklusive kronor, krona lagar, faner, inlägg och pålägg, fasta broar, restaurering av tandimplantat, proteser (avtagbara eller fixerade) och ortodontiska apparater.

När den slutliga restaureringen är konstruerad, fräsas kronan från ett enda block av keramiskt material i en fräskammare. Restaureringen kan sedan anpassas med fläckar och glasyrer för att skapa ett mer naturligt utseende innan de avfyras i en ugn (som keramik) och sedan är färdig och polerad.

Forskning tyder på att dagens CAD / CAM restaureringar är starkare än de fräscha från tidigare material. De är också mindre benägna att spricka. Kombinering av CAD / CAM-program med 3D-bilder från 3D-bildsystem innebär större säkerhet och säkerhet från alla typer av intraoperativa misstag.

Alternativt kan 3-D-bilderna erhållas genom att skanna en traditionell modell erhållen från konventionella intryck av preparaten.

Förutom metoden för avgjutning och framställning är resten av behandling och cementering samma.

Lumineer veener ,Skalfasad

Den senaste trenden inom den kosmetiska tandbehandlingar är Veener.Veener ett materiallager placerat över en tand. Om dina tänder är så pass ojämna som behöver slippas ner för att jämnas rak får du välja kronor eftersom med Veener kan man korrigera ojämna tänder till en vis grad. Veener förbättrar en estetik och / eller skyddar tandytan från skador. I vår klinik använder vi Lumineers veneer .

Lumineers ger samma funktion som porslin veneer, men de är inte lika skadligt för tandstrukturen. Den ursprungliga tanden lämnas oförändrad och emaljen är inte skadad. För att uppnå detta är Lumineers mycket tunnare än porslin veneer (de är ungefär tjocka som en kontaktlins). Slutligen är Lumineers snabbare att applicera än porslin veneer eftersom tänderna inte rakas i förväg.De är ett ultratunt  tand färgat  skal som  cementeras över ansiktsytorna på dina tänder för att korrigera tandproblem, inklusive sliten tandemaljning, ojämn tandjustering eller avstånd, tandfärgning och flis eller sprickor.

Även om Lumineer Veener faller i kategorin kosmetisk tandvård är de både starka trotts att de är tunna .De har också skyddande egenskaper och kan eliminera behovet av mer omfattande behandlingar. Andra fördelar är hållbarhet, förbättrat leendeutseende, och behovet av att ta bort lite tandstrukturen jämfört med kronor.

TANDIMPLANTATION

Tandimplantation ett individuellt fall 

Som alla andra behandlingar kommer ni att först och främst konsulteras med hjälp av en panoramaröntgen (3D röntgenbild).

Röntgentagning av dina tänder och ditt tandben är obligatoriskt. Det ger tandläkaren viktiga informationer
om patienten har tillräckligt med benvolym och god nog kvalité ,för att räkna ut vilken implantat storlek patienten ska ha och var exakt den ska placeras.
Information om käkbenet och andra tänder som måste vara helt fria från infektion ock läkta från tidigare tandbehandlingar. tandimplantatet.
Ni bifogar även en aktuell hälsodeklaration. Ibland kan det vara omöjligt att montera fast implantat. Anledningen till detta kan till exempel vara att man har problem med sitt immunförsvar så att kirurgiskt ingrepp inte rekommenderas. Eller diabetes som försvarar läkningsprocessen. Så samråda med din läkare före operationen.

Efter konsultation av er panoramaröntgen och en resumé av ert hälsotillstånd kan tandläkaren ge en mer detaljerad information på behandling alternativ ,planering av alla stegen: Kirurgiska (med inoperationen), protetiska (planeringen och bestämma utseendet på kronor/broar) och den tandtekniska framställningen ( den synliga överkonstruktionen). Tandimplantations processen är en individuell process som görs i olika faser beroende på antal tänder som ska behandlas och andra kombinations behandlingar och lösningar för att ge er bästa alternativet. Därför vi ger er individuell behandlings schema samt mer exakt kostnadsförslag efter konsultation.

En bra implantation behandling beror på bland annat tillgången på ben i området, kvaliteten på benet, om implantaten kan placeras på ett sätt som ger ett utseendemässigt bra resultat, den belastning som bron kommer att utsättas för vid bitning och tuggning mm. Detta bedöms efter en röntgenundersökning och en noggrann analys av hela bettet. Ibland kan benersättning bli aktuell innan behandling. Resorption av käkbenet efter tandförlust är vanligt. I Många fall måste käkbenet rekonstrueras innan implantatet kan sättas in. Bygga upp käkbenet med benersättningsmateria

Vi använder EMax Crowns med Cad-Cam technology till kronor för implantater.

(Datorstödd design och datorstödd tillverkning) för utformningen och skapandet av tandmodeller, speciellt tandproteser, exklusive kronor, inlägg och pålägg, fasta broar, restaurering av tandimplantat, proteser (avtagbara eller fixerade) och ortodontiska apparater.

Vi har olika märke på våra implantat.Alla är av bästa kvalitet och använts av oss under många år md nöjda kunder och bra resultat men för att ge er val möjligheter presenterar vi alla märken som kan väljas av patienten.

Hur behandlingarna går till hos oss :

Vi ber att ni först och främst tar ”En panoramaröntgenundersökning” hos till exempel Folktandvården(Kostar omkring 500:kr)

Det möjliggör att våra tandläkare kan göra en första konsultation och beroende på er önskade behandling komma med förslag. Ni tar reda på vad ni kan förvänta er för behandlingar och prisförslag samt längden på er vistelse i Antalya.Till mer avancerade tandkirurgi behöver vara förberedd och väl informerad för olika alternativ och eventuella förbehandlingar. Ni kanske har en pågående inflammation eller infektion som ska behandlas innan.

Även när det gäller kosmetiska behandlingar ska man försäkra sig att kronan cementeras på en hel frisk tand. Ifall du genomgått någon lagning med amalgam på utsidan av tänderna går det inte att fästa porslinsfasader. Först måste i så fall amalgamfyllningarna bytas ut mot komposit.

Efter att ni fick alla nödvändiga informationer om er önskade behandling planerar vi er resa och bokar läkarbesöket på ett tideffektivt sätt. Vi kan hjälpa till med hotell och flygbokningar. Transfer mellan flygplats-hotell och kliniken ingår i våra tjänster och är inkluderade priset.

prislista 2019

BESKRIVNING AV BEHANDLINGEN

I GBP

I EURO

I USD

Konsultation

Gratis

Gratis

Gratis

Röntgen på plats

Gratis

Gratis

Gratis

Panorama röntgen på plats

Gratis

Gratis

Gratis

Transfer från hotellet till kliniken

Gratis

Gratis

Gratis

TANDIMPLANTAT

Tandimplantat + fixtur ,distans(Straumann grupp Zinedent)

£440

530

$570

Tandimplantat + fixtur,distans (Straumann grupp medentika)

£570

685

$740

Nobels tandimplantat + fixtur,distans

£570

650

$740

Straumann tandimplantat + fixtur,distans

£665

800

$865

Stäng sinus lyft

£145

170

$185

Öppna sinus lyft

£350

400

$460

Observera: våra implantat priser är inklusive fixtur,distans & krona.

DENTAL CROWN & Tandfasader

Porslin krona/full fasad

£120

145

$155

Zirkonium porslin krona

£185

225

$245

Porslin fasad (gjord i laboratorium)

£185

225

$245

Lumineers (dator konstruerad)

£235

280

$305

CEREC Crown (Datordesignad)
CEREC laminat (Computer Designed)

£220
£220

265
265

$285
$285

E. Max Crown (Datordesignad) E. Max laminat (Computer Designed)

£235
£235

280
280

$305
$305

Vita Suprinity krona/fasad (Computer Designed)

£275

330

$360

3 x tand Dental Bridge

£360

430

$470

Observera: gamla kronor eller fasader flyttar

Gratis

Gratis

Gratis

TANDBLEKNING/BLEKNING

Tandblekning hem kit

£185

205

$235

Tandblekning på kliniken

£190

240

$260

Laser tandblekning

£190

240

$260

ANDRA TANDBEHANDLINGAR

Tand extraktion

£29

35

$40

Vita fyllningar

£49

60

$65

Rotfyllning behandling (kostnad per rot)

£49

60

$65

Inlägg

£49

60

$65

Visdom tandutdragning

£80

100

$105

Bettskena

£45

55

$60

Tandproteser (per käke)

£450

550

$590

CEREC: porselinInlägg/porselininlägg E. MAX: Inlay/Onlay

£230
£245

280
295

$300
$320

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...