Tandkliniken

Medical Tourism i Turkiet

Tandvård

 

Medical to m Turkiet har valt med noggrannhet kliniker som har långerfarenhet att jobba med patienter från andra länder. Våra tandläkare och kirurg med flera år intensivt arbete inom branschen och massor med praktik inom estetiska behandlingar garanterar nöjda patienter.

Kliniken är belägen i Antalya Antlara kliniken. Antlara har den senaste tekniken och har varit verksamt sedan 2009 .De erbjuder sina patienter den bästa tandbehandlingen till bästa möjliga pris. Våra tandimplantat är godkända av FDA och har livstidsgaranti. Antlara har den senaste tekniken som ger dig alla typer av tandbehandling inklusive 3D-leendedesign, lasertandbehandlingar Panoramic X-ray och 3D Tomographic-skanning och lasertandvård. Vi garanterar bästa tandbehandlingar med den senaste tekniken i vår yttersta hygieniska och moderna klinik. Vill du ha Hollywood-leende, förbättra utseendet på dina tänder, räta ut trånga tänder, byta ut dina saknade tänder, lösa dina långvariga tandproblem på kort tid, med bästa möjliga pris, i en mycket hygienisk och modern klinik som har den senaste tekniken och med ett erfaret, hjärtligt och elegant tandteam.

Vår laboratur med senaste maskinella utrustningar bland annat CAD / CAM-teknik och duktiga tandtekniker som jobbar konstnärlig för varje enstaka projekt är ett tillräckligt starkt argument att ni ska lita på vårt engagemang att skapa nöjda kunder .

Cutting Edege, Lasertandvård

På vår klinik använder vi lasertekniken. Samma teknik används vid små eller stora kirurgiska åtgärder. Lasertekniken har förbättrat den traditionella tandvården och innebär flera fördelar för dig som patient. För dig som lider av tandvårdsrädsla kan lasern vara en komfortabel lösning, då den är helt vibrationsfri och minskar obehaget vid lagning av tänder. Lasern tar bort all karies drabbade vävnad från tanden på ett skonsamt sätt. Detta görs med stor precision då den infekterade (karies) delen av tanden effektivt avlägsnas samtidigt som borttagandet av frisk tandsubstans nära tandpulpan minimeras, vilket lämnar tanden välmående efter behandlingen.

Laser är bra vid ingrepp i tandkött och slemhinnor då den ger finare sår ytor och mindre blödning. Dessutom ger det betydligt snabbare och bättre läkning med avsaknad av besvär efteråt. Då slipper patient att ta starka värktabletter och antibiotika i samma utsträckning som tidigare.

 

ZIRCONIUM TANDKRONA

Zirkoniumoxid är en metall som klassificeras som en medlem i titanfamiljen och utvinns runt om i världen. Det är känt för sin hållbarhet, vilket gör den till en idealisk produkt att använda i tandkronor, särskilt bakre kronor som kräver mycket styrka för att tugga och slipa mat.

Zirkoniumoxid som ett material är inte så genomskinligt (tillåter ljus) som porslinskronor, så patienter kanske inte gillar utseendet på dem. Förbättringar görs för att förbättra färgen och utseendet på zirkoniumkronor, så i framtiden kan utseendet vara ett icke-problem. En av de bästa egenskaperna hos zirkoniumoxid är dess styrka. patienter kan ha en kronformad och cementerad tand på mycket mindre tid än den traditionella porslinskronan,

E MAX TANDKRONA

Med kronor vill du ha ett starkt och hållbart material som inte bidrar till dina hälsoproblem. Det senaste EMax varumärket är tillverkat av litium disilicate keramik – ett starkt, särskilt skördat material som är känt för sin styrka och estetiska egenskaper. Även eMax krona prep.-processen är enkel. Förfarandet för att placera en eMax-krona ger dig en högkvalitativ produkt och den bästa matchningen för ditt leende.

Användningsområden av E max Crown

Estetiskt syfte, jämnare tänder av samma färg

Skydda en svag tand från att bryta

Håll en sprucken tand ihop

Täck en tand med liten struktur kvar

Skapa ett stöd för en tandbro

Täck en missfärgad tand

Cap ett tandimplantat

Täck hålet efter en rotkanal

E-Max krona processen

– tanden slipas ner så lite så möjligt , jämnas till , prepareras

– Man tar ett avtryck

– En provisorisk krona produceras

– tandteknikern framställer nya kronan till 80% .Man provar kronan och patienten     får godkänna den. Man kan fortfarande göra nödvändiga ändringar.

– kronan färdig brännas

– kronan cementeras på plats.

Tandbehandlingars processer hos oss.

1-Skicka oss mail angående dina besvär och vilken behandling du önskar. Eller beskriv dina problem så vi kan konsultera dig med behandlingar.

2-Om det gäller estetiska tandvårdsbehandlingar ta flera bilder på dina tänder från olika sida så att man kan se tändernas situation till varandra. Din mun och käk position relaterad till tänderna.

3-Be om konsultation för bästa behandlingar och era förväntningar.

4-Vi återkommer med konsultation och planerings schema för behandlingar samt kostnadseffektiv pris.

5- Efter att vi har tillsammans planerad din vistelse kan ni boka flyg och hotell.

6- Vi hämtar er från flygplats och bokar dina besök. Du hämtas och lämnas till ditt hotell under behandlingstillfällen.

På större antal behandlingar får ni rabatt .

Ring Oss: 010 516 4730 | Epost  info@medicaltourismturkiet.se

Begär en Kostnadsfri Konsultation

  Födelsedatum

  Bokningsdatum

  eller
  Alla Behandlingar

  Vill du få en kostnadsfri konsultation?

  Ring Oss på 010 516 4730 eller boka online...